Лидерите на Г-7 се договарят за забрана на вноса на злато от Русия

0
САЩ сплотиха света за налагане на бързи и съществени икономически щети на Русия
САЩ сплотиха света за налагане на бързи и съществени икономически щети на Русия

САЩ сплотиха света за налагане на бързи и съществени икономически щети на Русия

Президентът на САЩ Джо Байдън и колегите му от останалите държави от Г-7 ще се договорят за налагане на забрана върху вноса на злато от Русия, разширявайки санкциите, наложени на Москва заради войната ѝ срещу Украйна, съобщи днес запознат източник, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

САЩ сплотиха света за налагане на бързи и съществени икономически щети на Русия, за да лишат президента Владимир Путин от нужните му приходи за водене на войната.

Според запознатия източник, американското министерство на финансите ще издаде във вторник постановление за забрана на вноса на ново злато в САЩ, което още повече ще изолира Русия от глобалната икономика, недопускайки участието ѝ на пазара за злато.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    русенец
    Ако и това са ми лидерите.... https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/joe-biden-cheat-sheet-notes-putin-b2108539.html
  • 8
    1
    colibri
    Само да напомня, че Русия е член на БРИКС/Бразилия,Русия,Индия,Китай и Реп.Ю.Африка/.Та се питам дали ще се съобразят с ембаргото на Г-7?Мисля,че те имат други интереси/БРИКС/.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари