Лидерът на ”Възраждане” призова ДАНС да бъде разпусната

4
Партията настоява и да се искат обяснения от посланика на САЩ
Партията настоява и да се искат обяснения от посланика на САЩ Снимка: БТА

Да се разпусне ДАНС.

За това призова лидерът на ”ВъзражданеКостадин Костадинов.

Тя е пробита, тя работи за чужди разузнавания, тя обслужва всички други, тя следи не само нас, разбира се, следят и абсолютно всички други политически организации, за да събират най-различни видове компромати", каза той, предава БТА.

ПартияВъзраждане“ настоя външният министър да извика американския посланик в София за обяснение заради призива на конгресмени от САЩ на страната ни да бъдат наложени санкции във връзка с ветото върху преговорите на Република Северна Македония за присъединяване към ЕС.

Въпреки разпространената от посолството позиция на Държавния департамент, че администрацията на президента Джо Байдън не обмисля санкции срещу българското правителство, според лидера на „ВъзражданеКостадин Костадинов е срамно, че до този момент държавата не е реагирала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    В.П.
    Тоя е за освидетелстване и на 4-ти километър ,а може и в Карлуково !
  • 4
    2
    Браво
    Аз също съм *за* оная пухкавата кака с традиционната американска фамилия Мустафа, да даде обяснения в нашия парламент за някои свои дела...
  • 3
    1
    Недоумяващ
    Коце,стремиш се всяка стотинка да обърнеш в левче!Дай малко по сериозно,ако можеш!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари