„Лев Инс“ представи доказателства за застрахователни измами

1
Чрез тях са източени национални ресурси
Чрез тях са източени национални ресурси Снимка: БГНЕС

Застрахователна компания „Лев Инс“ представи доказателства за установени застрахователни измами, чрез които се източва национален ресурс.

„Провокацията от страна на „Икономедия“ с непрекъснатите неверни публикации и нападки, които постоянно ни лишават от липса на отговор, спонтанно подтикна служителите да изразят недоволството си спрямо цялостната враждебна политика на медията и да защитят интересите на компанията и интересите на застрахованите граждани“, се казва в съобщение на застрахователят, предава БГНЕС.

Ръководството на ЗК „Лев Инс“ многократно се е опитвало да намери диалог с ръководството на „Икономедия“, но до момента винаги е имало отказ от тяхна страна, съчетано с предложение за спонсорство.

„Служителите приемат това поведение от страна на „Икономедия“, като нападателна политика срещу интересите на най-голямата застрахователна компания и интересите на над 1 млн. български семейства“, заявяват от застрахователя.

В последната публикация на медията призоваваща за политически натиск върху дружеството в съчетание с опитите за рекет, което преля чашата на търпението, предизвика служителите на компанията да потърсят отговор на следните въпроси:

1. Защо „Икономедия“ подкрепя източването на национален капитал и дестабилизира сигурността на България?

2. Защо с публикациите се нанасят удари по репутацията на българския бизнес и интересите на българските граждани?

3. Защо по безпрецедентен начин се осъществява рекет върху най-големия застраховател;

В събитието участваха д-р Павел Димитров и Биляна Вълчева, изпълнителни директори на ЗК „Лев Инс“, Людмила Бърнева, началник отдел „Зелена карта“ дивизия Италия и служители на компанията. 

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари