Лесно е да се каже "Останете вкъщи!", когато имате гарантирана държавна заплата

0
Но няма навсякъде и във всички домове!
Но няма навсякъде и във всички домове! Снимка: Dunavmost

Никой няма да умре, ако два месеца не отидете на фризьор.

Най-много този салон да умре (а може би собственикът е сестра ти, майка ти, чичо ти).!!!!

Никой не умира, прескачайки посещение при # козметика#. Най-много той да затвори студиото ... което може би принадлежи на дъщеря ти, жена ти.!!!

Никой не умира, прескачайки два месеца от # Танци#. Най-много да затвори онова училище ..., което , може би принадлежи на дъщеря ви, жена ви, сестра ви и е основано преди 30 години.

Също така можете да не отидете на #Фитнес#в продължение на 60 дни. На кого му пука . Най-много никога да не се отвори отново. И може би, е на баща ти.

Може да не отидете и на # Ресторант# , където са ви посрещали последните години с усмивка и вкусна храна!!! Надявайки се, че ресторантът, не е на вашия син?!!!!

#Шивачката# ? Наистина ли все още не ходите при шивачката? Но купувайте от Amazon като всички останали! Дори баба ви да е основала шивашкото ателие.

А какво ще кажете за #баровете#? По-добре, ако затворят, нали? Така ,че съпругът ви да се прибира вечер по-рано. Надявайки се съпругът ви, да не притежава това място.

# Фермери? Наистина ли!!! Все още можем да внасяме ябълки от Полша и да внасяме , здравословно етанолово вино без ,никакви проблеми.

Има момент, при който мерките за борба с #корона вируса# убиват по-вече от самия вирус.

ЛЕСНО Е ДА КАЖЕТЕ #ОСТАНЕТЕ ВКЪЩИ#, КОГАТО ИМАТЕ ГАРАНТИРАНАТА ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА. НО НЯМА # НАВСЯКЪДЕ # И ВЪВ ВСИЧКИ ДОМОВЕ!!! НЯКОЙ ОТ НАС СЕ БОРЯТ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР, БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ, ЗА ДА ОСИГУРЯТ ПРЕХРАНАТА НА СЕМЕЙСТВОТО СИ!!!! НЯКОЙ врати ,ще затворят и никога по- вече няма да отворят и хиляди семейства, ще загубят своята прехрана?!!! 
НЕКА БЪДЕМ РАЗУМНИ!!!! НЕКА БЪДЕМ СОЛИДАРНИ!!!!

НЕКА БЪДЕМ ЗАЕДНО!!! НЕКА БЪДЕМ ХОРА!!!!

Димитър Манолов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари