Зарица Динкова: Костенурките са добре

0
Оставихме ги на сушата, близо до реката, заяви днес министърът на туризма
Оставихме ги на сушата, близо до реката, заяви днес министърът на туризма Снимка: Фейсбук

Оставихме ги на сушата, близо до реката, заяви днес министърът на туризма

"Хора загубиха живота си в бедствието и искам да изкажа своите съболезнования към техните семейства и близки! Други хора пострадаха, загубиха ценни и важни за тях неща. Щетите тепърва ще се изчисляват, но човешкото страдание няма цена. В такива моменти най-важно е да бъдем хора и всеки да помогне с каквото и както може. Затова отидох и аз. В качеството си на министър смятам, че съм длъжна да бъда там, където има проблем.

Десетки семейства и фирми, които имат ресторанти, плажни заведения, хотели имат в момента нужда от помощ и съдействие, за да се справят с последствията. Министерство на туризма и аз лично ще направим всичко, което зависи от нас, за да помогнем в тази ситуация. Смятам, че това е истински важното.

Също така искам да уверя коментаторите във ФБ, че костенурките са добре. Оставихме ги на сушата, близо до реката, за да не бъдат стъпкани или повлечени от боклуците в морето. Вярвам, че всеки нормален човек би го направил!, написа Динкова във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Ася Пенчева
    Потресена съм. И мълчалива. Но парите ми по банковата карта си идват. От вас. Дреме ми на клитора.
  • 12
    1
    daskal
    Ще го кажа за хиляден път... Министър на туризма звучи като директор на водопад! Закривайте я тази паразитна и излишна структура, която може да се побере в един малък отдел на някакво министерство - например това на икономиката. Вида и интелекта на тази министЕрка от неудобство оставям на вас.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари