Лесбийка прати невинен мъж в затвора

1

Лесбийка прати невинен мъж в затвора, обвинявайки го в изнасилване.

25-годишната британка Джема Бийл се оплака пред съда, че за три години е била изнасилена от 15 различни мъже, пише „Дейли мейл”, цитиран от БЛИЦ.

Първия път обвинила непознат мъж на име Махан Казим в изнасилване. Жената твърди, че през 2010 година той влязъл в дома й и я насилил сексуално. За действията си Казим получава 7 години в затвора.
 
Решението на съда явно не задоволило Джема, защото в следващите три година тя се оплакала от 14 човека, за които твърдяла, че я изнасилили. А съдът се усъмнил, че момичето лъже.

В съда, по делото за изнасилване срещу Казим, Бейл признала, че тя е лесбийка и затова сексът с мъже не я интересува. Съдебните заседатели й повярвали и пратили набедения насилник зад решетките. Още през лятото на следващата година тя се оплакала в полицията, че мъж на име Ноам Шазад я пощипвал в бар. Когато чул отказа й, той я изкарал на улицата и я насилил брутално заедно с още седем мъже. След като срещу Шазад било повдигнато обвинение, той си платил гаранцията и избягал от страната. 

През 2013 година Бейл обвинила в изнасилване още шестима мъже. По думите й, двама неизвестни я насилили край дома й, след два месеца пък станала жертва на други четирима насилници. Двама от тях били арестувани. А съдът преценил, че младата дама си измисля.

Срещу младата жена е започнал процес. Повдигнати са й четири обвинения за лъжесвидетелстване. „В деня на изнасилването момичето не е видяно в бара. Тя не е била изнасилвана в нито един от тези случаи”, категорично е обвинението.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари