Лена Бориславова: Ще помогнем за кабинет, ако третият мандат е при партньор

1
Опитваме се да сме диалогични, допълни тя
Опитваме се да сме диалогични, допълни тя

От “Продължаваме Промяната” са готови да помогнат в съставянето на кабинет, ако третият мандат бъде връчен на някой от досегашните им партньори.

Това заяви в студиото на ‘Събуди се” по NOVA говорителят на кабинета “Петков” Лена Бориславова.

За нас е важно да се положат всички усилия при съставяне на кабинет с третия мандат. Ако партията, която получи манадта е някоя от досегашните ни партньори, те ще направят всичко възможно да им помогнем, ако не се пристъпват някои политики и принципи”, каза Бориславова.

“От ПП показахме, че за нас постовете не са водещо нещо. Това, с което тръгваме напред, когато влизаме в преговори, винаги е било първо разговор за политики, конкретни законопроекти и мерки, зад които ние заставаме. Кирил Петков преотстъпи мястото си на Асен Василев, когато общественото мнение беше, че това е по-добрият вариант за съставяне на правителство. Опитваме се да сме диалогични”, допълни тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    3
    hHhh
    ПП се готви за ужасяваща коалиция с другия сащнически проект - ГЕ(Й)РБ! ристюфците и ифайло мирчефците са съгласни да се изгради нова коалиция между ПП, ГЕ(Й)РБ и партията на ристюфците! Сънародниците ми явно вече осъзнаха, че про100$ к!р0 и асенчо са откачалки и са агенти/шпиони на урода сащ! Защо не коментирате зависимостта на България от урода сащ и че България е пълна със сащнически агенти на влияние, пълно е със сащнически НПО-та на цру на урода сащ, пълно е със сащнически шпиони?! Защо не искате сащническите шпиони да бъдат изгонени от България?! Има и много тЮркски шпиони, но и за тях мълчите...
  • -2
    2
    ????
    И тази реално изглежда като проститутка. Даваха нейни снимки - цялата е в татуировки, адска грозотия, прилича на полицайката, дали лена има обеци по езика и къде ли не.... Такова падение...
  • 1
    1
    Монев
    Все нещо не им достига на тези от "бодрата" смяна! Лена Бо., партията която елиминира Минчев,Петков и Василев,после срина цялото правителство,също е в кюпа на бившите ви "коалиционни" партньори.Липсва ти политическа зрялост,да обясниш на българите, продължавате ли "промяната" с тези които ви наказаха само за това,че техният Каримански,не седна на шефския стол в БНБ? Мислете и говорете с език близък да ушите на обикновените хора,ако искате да бъдете разбрани.Коалиция с ПП-"Продължаваме промяната" ДА,НО,без К.Петков и А.Василев! Лена Бо.,как превеждаш казаното от вашият "партньор,нещо което втръсна на хората,а на вас ви се вижда като розова картина?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари