Лена Бориславова блокира 40 хиляди лева от сметка на Слави Трифонов

2
Парите от сметката на Слави Трифонов са блокирани като обезпечителна мярка по делото заради "Песен за Лена"
Парите от сметката на Слави Трифонов са блокирани като обезпечителна мярка по делото заради "Песен за Лена" Снимка: Facebook

Парите от сметката на Слави Трифонов са блокирани като обезпечителна мярка по делото заради "Песен за Лена"

40 000 лева от сметката на фирмата 7/8 на Слави Трифонов са блокирани, потвърдиха от Софийския градски съд, предаде 24 ЧАСА.

Причината е делото, което заведе говорителя на кабинета "Петков" Лена Бориславова срещу дружеството. Непотвърдена информация, че е наложен запор се появи още в събота.

Блокирането на сумата е обезпечителна мярка, която е предвидена в закона. Тя е в размер на иска на Лена Бориславова срещу фирмата 7/8 заради "Песен за Лена". Тя беше пусната в социалните мрежи, а Бориславова обяви още в края на февруари, че ще съди Слави Трифонов и хората му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Анонимен
    Разбира се,че ще ги блокира, за простащината трябва да има възмездие!
  • -3
    1
    Русенец
    Шищна хиена лена мустакена!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари