Лъв разкъса мъж в зоопарк в Гана

2
Трагедията се е разиграла, след като мъжът е влязъл в клетката при дивото животно
Трагедията се е разиграла, след като мъжът е влязъл в клетката при дивото животно

Трагедията се е разиграла, след като мъжът е влязъл в клетката при дивото животно

Лъв разкъса мъж в зоопарка в Акра, Гана, предаде „Ройтерс”, цитирана от NOVA. Трагедията се е разиграла, след като мъжът е влязъл в клетката при дивото животно. Не е ясно защо го е направил.

При рутинна проверка служител в зоопарка забелязал мъж на средна възраст, който е прескочил високата мрежеста ограда, обграждаща лъвовете в парка.

„Един от нашите помощник-управители по време на рутинната си обиколка на зоологическата градина забеляза, че някой е влязъл в заграждението на мъжкия лъв“, каза ръководителят на горското стопанство на Гана, Джон Алотей, добавяйки, че мъжът е починал от нараняванията си, след като е бил открит.

Мотивацията на мъжа все още не е установена и властите разследват случая.

Нито едно от животните не е избягало и заграждението остава сигурно, се казва в изявлението.

Лъвовете са основна атракция в зоологическата градина в Акра. Клетките са с подсилени огради, позволяващи на посетителите да видят животните отблизо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари