Lamborghini Aventador SV връхлетя във витрина

0

Инцидентите със супер спортни автомобили в повечето случаи са дело на неопитни шофьори, които по никакъв начин при влизането в автомобила не се присещат, че той има дяволита мощност и е направен само и единствено, за да бъде невероятно бърз. Това значи, че педалът на газта откликва светкавично дори и при най-мекият и жалещ режим. 

Точно в тази връзка не искаме да сме на мястото на фотографа, който според The Mirror, за да нагласи своят кадър, без да иска успява да се вреже във витрината на автокъщата Amari Supercars, пише Факти.бг.

Няма информация дали отговорника за инцидента е бил нает от самата автокъща или е ставало въпрос за друг тип снимки. Пред изпотрошения автомобил се вижда червено Ferrari и не знаем дали то е засегнато, но според собственика на автокъщата инцидентът е с минимални последствия.

Lamborghini Aventador Superveloce LP 750-4 разполага с отбелязаните във името точно 750 конски сили идващи от могъщия 6.5-литров V12 двигател и еедин от шепата автомобили успяли да слезнат под 7 минути на "Зеленият ад".

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари