Ламаринени пейки насред напечения Русе - подигравка или малоумие?

14
В момента ако температурата на въздуха е 37 градуса, то със сигурност ламарината на пейките се е напекла поне с още двайсетина отгоре
В момента ако температурата на въздуха е 37 градуса, то със сигурност ламарината на пейките се е напекла поне с още двайсетина отгоре Снимка: в. "Утро"

Ако някой обяви класация на най-малоумните неща, сътворени от анонимен гений в Русе, двете ламаринени пейки, инсталирани на едното от стълбищата на Кръговото пред чутовната спортна зала, биха взели огромна преднина пред останалите „чудеса“, възмущава се Нели Пигулева от страниците на вестник "Утро"

Да цопнеш пейки от чиста ламарина на възможно най-откритото пространство в града, който се слави с най-жежките температури през лятото и най-лютите мразове през зимата - за да измислиш това, трябва да си обладан от най-мракобесния гений, съществувал някога. Има и по-просто обяснение: или си наистина тъп, или си нагъл и това е твоята перфидна гавра с русенци. В момента ако температурата на въздуха е 37 градуса, то със сигурност ламарината на пейките се е напекла поне с още двайсетина отгоре.

Иска ми се само този, който е измислил този впечатляващ елемент от градския дизайн, да бъде доведен под стража и да бъде заставен да поседи на пейката само половин час. Ако и след това продължи да твърди, че двете ламаринени пейки са ценен и полезен екстериорен градски аксесоар, тогава нека поседи още половин час там в произволно избран ден през февруари. Надявам се, че след това няма да му хрумне никога повече да поставя пейки от най-неподходящия материал на най-неподходящите за това места!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари