Лъчо от "Скандау" стана татко

3
Приятелката на музиканта роди първото им дете
Приятелката на музиканта роди първото им дете

Изглежда, че тази година е страхотна за момчетата от "Скандау".

Тото стана татко през септември, а преди повече от седмица и Лъчо е станал баща. Приятелката му Ралица Константинова е родила първото дете на двойката.

Близки до Лъчо и Ралица съобщиха добрата новина, но звездните родители още не са потвърдили за радостното събитие в живота си, нито са споделили пола и името на бебето, пише Dir.bg.

Преди месеци стана ясно, че двамата очакват бебе, а по повод рождения ден на Лъчо - 29 ноември, много от неговите приятели бяха подготвили и записали видео, с което го поздравяват за празника. В него участват членовете на бандата "Руди, Дули, Муден и Кукушев", Лео, Део и много други известни приятели на момчето от "Скандау".

Пожеланията на много от тях бяха свързани с предстоящото важно и хубаво събитие в живота му, а именно -раждането на първото му дете, което явно вече е факт. Део, който е баща вече на две деца, съвсем недвусмислено споделя най-разпространения родителски коментар "Дупе да ти е яко, баце!"

За разлика от много други звездни двойки, Лъчо и Ралица предпочитат да пазят личния си живот в тайна и не са споделили снимки нито от бременността на Ралица, нито с бебето си.

Преди време в своя Инстаграм профил Лъчо бе публикувал само снимка на приятелката си пред голяма порция храна, към която някои от последователите му в социалната мрежа бяха коментирали "Гладната жена е бременна".

Вижте тази публикация в Instagram.

Гладната жена е ...

Публикация, споделена от Лъчезар Евтимов (@lychoskandau) на

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари