Веско Ешкенази стана баща на момиченце

1
Луиза Амели се роди в Амстердам, похвали се щастливият татко
Луиза Амели се роди в Амстердам, похвали се щастливият татко Снимка: Фейсбук

Луиза Амели се роди в Амстердам, похвали се щастливият татко

Дъщеря ни Луиза Амели се роди на 17 май в 02:37 ч. в Амстердам! Стаси беше героиня! За нас това е най-големият подарък от живота и съдбата!“ – написа във Фейсбук цигуларят Веско Ешкенази, който свири в престижния „Кралски Концертгебау оркестър” в столицата на Нидерландия.

Любовта между Веско и Стаси пламва на сцената, докато репетират „Четирите годишни времена“ на Вивалди. През 2021 г. те се врекоха един на друг сред лалетата на Амстердам, споделя LADYZONE.

Докато репетирахме, Веско много често се обръщаше към виолите. Приемах го като знак, че трябва по-усърдно да работим. Но на един концерт той получи букет от публиката, обърна се към мен и ми го връчи. Приятно се изненадах и видях, че има друг поглед и усмивка към мен“,сподели Станислава през април 2021 г.

След това свирихме на морето. Аз щях да пътувам сам, а оркестърът с други коли. Тя обаче се обади и ми каза, че в колата няма място. Помоли да пътуваме заедно и аз не можех да повярвам какво ми се случва. Веднага се съгласих. От първия момент започнахме да говорим и винаги имахме теми за разговор. Може би наистина така се открихме, пътувайки“, разказа тогава Веско Ешкенази.

Той ѝ предлага брак в Ница по време на пикник на плажа, докато се любуват на залеза.

Верни свидетели на дългоочакваната сватба са Виктор и Артур, синовете на Ешкенази от съпругата му Ангелина, която загубват през 2003 г. За Веско и Светослава именно техните топли думи и отношение са най-красивият сватбен подарък.

През юли 2020 г. Веско Ешкенази говори в „Преди обед“ за загубата на първата си съпруга.

Преди 10 години съпругата ми почина от рак на гърдата и аз обявих публично това. Такива неща не трябва да се крият. Синовете ни тогава бяха тийнейджъри. Справяхме се заедно с трудностите като приятели. Аз станах баща доста млад – на 22. За добро или лошо, синовете пораснаха бързо покрай този обрат в живота. Сега вече са големи“, сподели талантливият цигулар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Фощс
    Честито! Много се радвам за Веско! Дано дъщеря му е усмихната и лъчезарна като него!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари