Купонджии отказали да бъдат евакуирани от „Арапя“

0
40 души настояли да останат в плажен бар и да си допият
40 души настояли да останат в плажен бар и да си допият Снимка: БНР

40 души настояли да останат в плажен бар и да си допият

40 „бедстващи” в плажния бар „Макалали” на плаж Арапя са отказали да бъдат евакуирани вчера, след като до тях бе достигнала специализирана техника на бургаската пожарна, съобщи Флагман.бг.

Купонджиите започнали в най-критичния момент един след друг да сигнализират на тел. 122 и да обясняват, че има опасност за живота им. Спасителните отряди са реагирали мигновено, тъй като ставало дума за доста голяма група. Изпратили са амфибия и добре обучен екип. След като стигнали до мястото, обаче, се оказало, че подателите на сигналите не само не бедстват, а са вдигнали парти. Те отказали да бъдат евакуирани и настояли да си останат в плажния бар.

Поведението им е шокиращо и с право възмути целия Кризисен щаб в Царево. Най-малкото, пожарникарите можеше да се отзоват на други сигнали, а не да ходят при купонджиите, които сами не знаят какво искат.

Потопът на Арапя е минал на 50-тина метра от въпросното заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари