МВР призова сигнали да подават хора, които наистина имат нужда от помощ

0
Директорът на ОДМВР Бургас: Няма сигнали за бедстващи хора, минава се към разчистване на инфраструктурата
Директорът на ОДМВР Бургас: Няма сигнали за бедстващи хора, минава се към разчистване на инфраструктурата Снимка: Facebook

Директорът на ОДМВР Бургас: Няма сигнали за бедстващи хора, минава се към разчистване на инфраструктурата

Екипите ни не срещат разбиране от граждани, които преди това са подали сигнали, че бедстват. Това заяви на брифинг директорът на ОД МВР Бургас старши комисар Емил Павлов по повод тежкото наводнение по Южното Черноморие. Той призова сигнали да подават хората, които наистина имат нужда от съдействие от властите, за да не се губят ресурси, предаде БНТ.

Не се очаква влошаване на метеорологичната обстановката, от МВР е направена необходимата организация, има екипи по цялото трасе. Следим обстановката и сме готови да реагираме, допълни Павлов.

Най-критични са районите на Нестинарка, Арапя, Кости и Бродилово. Макар и труднопроходими, пътищата са отворени.

Минава се към разчистване на инфраструктурата, тъй като няма сигнали за бедстващи хора, допълни директорът на полицията в Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари