Културистът от шадравана се оказа брат на Мис България

7
Инцидентът с културиста предизвика истински хаос в центъра на Русе
Инцидентът с културиста предизвика истински хаос в центъра на Русе

Инцидентът с културиста предизвика истински хаос в центъра на Русе

Оказва се, че здравенякът, който вдигна полицията на крак, е наистина професионален културист. Сега става ясно, че той не само притежава изключителна физическа сила, но също така е на път да се превърне в сензация и в социалните мрежи.

Разгорещеният инцидент в градския шадраван в Русе, придружен от забавното и първоначално неуспешно изваждане на здравеняка от водата, завърши с белезници, въпреки опитите му да се измъкне.

Но интересът около него не спира само във физическия аспект. Потребители на социалните мрежи успяха да разпознаят, че това е братът на Мис България 2005 - Роси Иванова.

Същият мъж фигурира сред малцината избраници, последвани от красивата миска в Инстаграм под името Иван Иванов, както се казва и брата на брюнетката.

За брата на Роси - Иван се знае, че преди години е сключил брак с прохождащата тогава поп-фолк певица Паула, от която има и дете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Да
    За да се напомня толкова кой знае какви факти е Джакарта.
  • 6
    7
    Друс-друс
    Бивша "Мис България" - съсипана от наркотици и алкохол *************** https://fakti.bg/life/685550-bivsha-mis-balgaria-sasipana-ot-narkotici-i-alkohol
  • -2
    6
    Светлозар Янчев
    Кой знае и кой не знае всеки пише глупости, момчето е много кротко и свястно - познавам го , явно в момента има проблеми , или с наркотици или с психиката нещо. Определено има нужда от помощ , не е и грам агресивен , ще полежи малко в болница ( специализирана ) ще се установи какъв му е проблема , ще пие хапчета и ще се оправи ....нищо кой знае какво не е направил , нито е наранил някого, нито агресия е проявил , ще си плати ако има щети по колата на румънците на които скача по колата и готово. На всеки може да се случи в даден момент да изпуши....никой не е застрахован !!
  • 11
    5
    бах ти глупаците
    До ТОЗИ ...Хайде да не обиждаме воловете.Този е по-тъп и от ъгъл 179 градуса .
  • 20
    4
    Този
    Як като вол и почти толкова умен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари