Кучкар напада жители на Герман

0
Сигнали за тормоз и насилие в Герман
Сигнали за тормоз и насилие в Герман Видео: NOVA

Сигнали за тормоз и насилие в Герман

Тормоз и заплахи за саморазправа в Герман. Жители на вилната зона в софийското село споделиха, че се страхуват за живота си, след като мъж, собственик на десетина кучета, проявява агресия към всеки, който приближи до имота му. През уикенда се стига и до физическа саморазправа и заплахи за убийство към един от жителите на Герман. Хората са се обединили и подготвят колективна жалба заради тормоза, предава NOVA.

„Имахме идея да приравним един терен. Минута, след като багерът паркира, се появи въпросният Мартин с едно АТВ и директно тръгна срещу багериста. Хвана го за гушата и започна да крещи, че няма право да е тук и че ако го види още един път, ще го заколи. Беше с препасан нож, както винаги. Аз започнах да питам какво се случва и какъв е проблемът. Каза, че с мен ще се разправя след малко. Багеристът се беше разтреперил и си тръгна. По-късно Мартин се върна с АТВ-то, на което возеше и кметицата на Герман. Той започна да ме обижда, каза, че ще ме убие, че ще ме заколи. Кметицата беше свидетел на всичко това”, разказа Красимир. Мъжът споделя, че е бил хванат за главата и след това ритнат с крак в лицето.

Местните обясняват, че агресивният мъж имал и оръжие. „Трябва да внимавате къде паркирате в гората, защото, ако му пречите, като нищо ще ви заплаши”, обясни потърпевш. Възрастна жителка на Герман е била ухапана от едно от кучетата на мъжа. „Той отвърна, че повече няма да ги пуска. Комшиите обаче ми казват, че животните са все навън”, сподели жената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари