Кубрат Пулев ще пътува по-рано до Лондон и изолиран преди мача

0
Превантивните мерки имат за цел да минимизират риска от отлагане на двубоя с Антъни Джошуа
Превантивните мерки имат за цел да минимизират риска от отлагане на двубоя с Антъни Джошуа Видео: NOVA

Вземат се допълнително мерки, за да се гарантира провеждането на мача

Мениджърът на Антъни Джошуа Еди Хърн ще направи всичко възможно Кубрат Пулев да пристигне в Лондон възможно най-рано преди сблъсъка между двамата на 12 декември, съобщава Gong.bg. По думите на импресариото, това се прави с цел да се минимизира възможността мачът да бъде отложен заради коронавирус.

Според Хърн, няма да има такава опасност, ако Пулев и Джошуа бъдат „изолирани” за няколко седмици преди самия двубой в Лондон.

Кубрат Пулев ще пътува до Лондон съвсем скоро, много по-скоро отколкото си мислим, и ще влезе в балона седмици по-рано. Голяма част от тези момчета, които печелят значителни суми са тествани почти ежедневно”, коментира Хърн пред Sky Sports.

Ще докараме Пулев тук. Всеки международен боксьор трябва да бъде тестван преди да пътува и ще направим всичко възможно, че той ще бъде в балона, в изолирана среда, защото просто не можем да рискуваме”, допълни той.

„Обикновено, вероятността един двубой да бъде отложен в последната седмица е между 5 и 10%. В момента обаче нещата са 50:50. Когато говорим за мач от такъв калибър, трябва да се вземат допълнителни мерки, за да гарантираме, че двамата ще бъдат в балона под строг надзор”, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари