Крият се знаци за удобство на улица “Потсдам“

0
Започнаха опитите да се избегне новата организация за движение
Започнаха опитите да се избегне новата организация за движение

Започнаха опитите да се избегне новата организация за движение

След като движението по ремонтираната улица “Потсдам“ в Русе бе пуснато окончателно, започнаха и опитите да се избегне новата организация, указана със знаци и маркировка.

За част от клиентите на бензиностанции, тържища, автомивки, сервизи, които се намират по улицата, знаците за задължителен завой само надясно създадоха неудобства. Много често при напускането на обектите хората искат да се включат в движението наляво, за да излязат на ул. “Потсдам“, но заради забраната не могат. И се стигна до инициативата на неизвестни засега лица да се махат или крият знаците, алармира Русе Медиа.

През изминалата седмица имаше места със смъкнати и завъртени знаци, които обаче бързо бяха възстановени от екипите на „Комунални дейности“. На друго място пък знакът бе вдигнат, подпъхнат под знак „Стоп“ и покрит наполовина така че да не се вижда какво всъщност указва.

За съжаление има и други недобросъвестни прояви по ул. “Потсдам“. Една от спирките е потрошена, като е разбито страничното ѝ стъкло. Хората се възмущават и недоумяват защо се посяга на спирките, тъй като това е пореден случай на вандализъм.

Шофьорите, които минават по ул.“Потсдам“, са притеснени и от дълбоката дупка, която се е образувала в неремонтирания участък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари