Кристиан Вигенин: Слави лъга месеци наред за РСМ и сега може само да мълчи

1
„Лицемерието на ИТН и конкретно на Слави Трифонов постига безпрецедентни висоти“
„Лицемерието на ИТН и конкретно на Слави Трифонов постига безпрецедентни висоти“ Снимка: БГНЕС

„Лицемерието на ИТН и конкретно на Слави Трифонов постига безпрецедентни висоти“

Това написа водачът на листите на “БСП за България“ в Пловдив и Ямбол Кристиан Вигенин в профила си във Фейсбук.

Лицемерието на ИТН и конкретно на Слави Трифонов постига безпрецедентни висоти.

Докато Слави Трифонов викаше "Македония" от диванчето, неговата министърка Генчовска договаряше т.нар. Френско предложение. Докато депутатите на ИТН в Комисията по външна политика говореха срещу предложението, министър Генчовска го защитаваше. Докато в пленарна зала ИТН гласуваше против, министър Генчовска беше внесла предложение до Министерски съвет то да бъде одобрено от министрите. И нито веднъж Слави Трифонов не се разграничи от предложената и подкрепена от него министър Генчовска и нейните действия. (Някой ден може да разберем и утешителна награда за добре свършената работа ли се оказа постът й на служебен зам.-министър на отбраната, но това е друга тема.)

С други думи, след като лъга всички месеци наред, по темата Северна Македония г-н Трифонов може само да мълчи.

БСП има ясна и чиста позиция, отстоявана години наред, още преди ИТН да се появи на политическия терен. Тя беше защитавана коректно, конструктивно и ангажирано от периода на коалиционните преговори до самия финал на управлението. Остава валидна и днес. Френското предложение за Северна Македония беше прието въпреки БСП и всеки опит да се внушава друго е лъжа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари