Депутат от БСП разгледа ферма за пипер

0
Кристиан Вигенин се похвали със снимки във фейсбук от посещение на ферма за пипер
Кристиан Вигенин се похвали със снимки във фейсбук от посещение на ферма за пипер Снимка: Фейсбук

Кристиан Вигенин се похвали със снимки във фейсбук от посещение на ферма за пипер

Той благодари на браншовата организация, че е получил покана за "Ден на отворените врати", които се провеждат в с. Цалапица. 

Въпреки сложната политическа обстановка и отговорността на неговата партия да състави правителство, зам.-председателят на БСП намери време да се срещне със зеленчукопроизводители. Той изказа адмирации към новите технологии на производство и поздрави инициаторите.

"Благодаря на председателя на Асоциация Български Пипер Георги Василев за поканата да се включа в дните на отворени врати в с. Цалапица. Впечатляващи технологии в българското зеленчукопроизводството - опрашване със земни пчели, биозащита с полезни насекоми, които унищожават вредителите, най-нови продуктивни и вкусни сортове, мулч от нишесте, който се саморазгражда за месеци. Браво на Борил и Тервел Николови за инициативата!", написа Вигенин. 

В момента социалистите обмислят новия кабинет и евентуалната конфигурация след оттеглянето на партията на Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    русенец
    По наше село на "пипера", до който се е снимал ВАгинин му викаме домати . Тоя да вземе уроци от Нинова, която е от село и силно се надявам поне да различава пипер от домати.
  • 3
    1
    майтап
    Аз посетих супера да си купя сладолед,ама никой не пише за мен ! То голяма новина,световна,че посетил пипера!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари