ИТН ще подкрепи Ваня Григорова на балотажа

1
Корнелия Нинова е разговаряла с лидера на "ИТН" Слави Трифонов
Корнелия Нинова е разговаряла с лидера на "ИТН" Слави Трифонов Снимка: Ваня Григорова / Facebook

Корнелия Нинова е разговаряла с лидера на "ИТН" Слави Трифонов

"Има такъв народ" ще подкрепи Ваня Григорова на балотажа в неделя, съобщи във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя съобщава, че е разговаряла с лидера на "ИТН" Слави Трифонов. По думите ѝ партията е започнала преговори с другите партии за балотажите, в които БСП участва в цялата страна.

"След като нито един път не се появи на кампанията в София, саботираше медийни участия, в средата на горещата фаза заяви, че Ваня няма шанс за балотаж, извади най- популярният и харесван общински съветник от листата в деня на регистрацията... Сега Корнелия Нинова излезе да се удари в гърдите, че в София сме имали добър резултат.

Имаме, защото сме една от малкото организации, които не успя да съсипе благодарение на отбора, който Иван Таков успя да създаде в сложни вътрешнопартийни и политически времена.

А за съжаление под "мъдрото" и ръковдство БСП е срината в страната и съвсем скоро ще се види по цифрите. Нямам търпение да обясни за резултатите на партията в Сливен, Перник, Варна и тн..." Това написа във фейсбук общинският съветник в СОС Петко Димитров, който е бивш председател на младежкото БСП, но е отлъчен от Нинова, както кмета на "Изгрев" Делян Георгиев и Калоян Паргов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари