Кристиян Вълчев е кандидатът за директор на „Общинска и етажна собственост“

2
Той бе началник отдел “Общинска собственост и земеделие“ в Община Русе до началото на 2022 година
Той бе началник отдел “Общинска собственост и земеделие“ в Община Русе до началото на 2022 година Снимка: Кристиян Вълчев / Facebook

Той бе началник отдел “Общинска собственост и земеделие“ в Община Русе до началото на 2022 година

Кристиян Вълчев е единственият кандидат за директор на новата дирекция „Общинска и етажна собственост“ в Община Русе.

Няма други, които да са подали документи за участието в конкурса за заемане на длъжността. Той ще се яви на тест за установяване на професионални знания и умения и интервю на 9 април, информира Русе Медиа.

Кристиян Вълчев бе началник отдел “Общинска собственост и земеделие“ в Общината до началото на 2022 г., работил е и в Областна администрация. Областен координатор е на Движение „Гергьовден“ - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Албена
    Да вземе да глоби крадците като Цвъкелин Цонев, които се представят за професионалисти.
  • 8
    3
    Обински
    Сега вече стана ясно защо изгониха Мира. Или по-точно заради кого. Голями пазарлъци са били,но пък сега далавера с общински имоти ще върви без проблем. Омерзен съм,честно!
  • 29
    2
    Савов
    Това недоразумение пак ли ще се връща? То всъщност кой да дойде да работи при това заплащане. И да търпи на Златка умствените бисери и беззаконията им. Кадърните много отдавна напуснаха кораба.
  • 25
    1
    Станимир
    Айде и тоя пак стана част от сглобката, не че някога е излизал от нея де... И как не ги е срам, да правят конкурси с по 1 кандидат, ама то в тази държава избори за кметове с по 1 кандидат правят, пък за конкурс за разни службици ли ще ги е срам...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари