Кристиан Николов към близките на Милен Цветков: Съжалявам

0
Роднините на Милен Цветков не са в залата, а само техните повереници - адвокатите Менко Менков и Надежда Ковачева
Роднините на Милен Цветков не са в залата, а само техните повереници - адвокатите Менко Менков и Надежда Ковачева Снимка: NOVA

„Изказвам съболезнования на близките на Милен Цветков. Досега не съм имал възможност да се срещна с тях. Съжалявам за случилото се“

С тези думи се обърна към близките на журналиста обвиняемият за смъртта му Кристиан Николов по време на първото заседание по делото в Софийския градски съд. Роднините на Милен Цветков не са в залата, а само техните повереници - адвокатите Менко Менков и Надежда Ковачева, съобщи „24 часа“.

По време на разпоредителното заседание адвокатът на Кристиан Николов Любомир Таков поиска отвод на прокурор Иван Кучиев. Адвокатите на Николов са двама - Таков и Константин Симеонов. Те не са съгласни с обвинението срещу клиента им, че убил умишлено Милен Цветков и че случаят е особено тежък.

На 19 април 2020 година, на връх Великден, джип, управляван от 22-годишния Кристиян помете колата на Милен Цветков. По време на зверския удар журналистът чака на червен светофар на столичния булевард „Черни връх”. Милен Цветков загина на място.

По-късно стана ясно, че обвиняемият е шофирал под въздействието на три вида наркотици с превишена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари