Кристалните торове: един продукт - много предимства!

0
Кристалните торове ще ви помогнат да отгледате здрави растения и да се радвате на прекрасни цветове и богата реколта
Кристалните торове ще ви помогнат да отгледате здрави растения и да се радвате на прекрасни цветове и богата реколта

Кристалните торове ще ви помогнат да отгледате здрави растения и да се радвате на прекрасни цветове и богата реколта

Кристалните торове са предпочитани и търсени от нашите клиенти и причината за това се крие в тяхната ефективност. Предимствата им пред другите видове торове са наистина впечатляващи. Нека видим кои са те:

  • Кристалните торове са изключително удобни за употреба. Те лесно и бързо се разтварят във вода и с така получения разтвор се поливат растенията.

  • Кристалните торове се дозират прецизно. Поради факта, че са разтворими, те могат да бъдат премерени точно и прилагани в нужните количества без излишни разходи.

  • Кристалните торове могат да се слагат в системите за капково напояване. Това е изключителен плюс за стопаните, обработващи по-големи площи или оранжерии.

  • Кристалните торове са лесни за съхранение. Предлагат се в удобни, защитени опаковки, в които запазват качествата си дълго време.

  • Кристалните торове на Планта, които ние предлагаме, имат специална мерителна чашка в опаковката, което прави дозирането и прилагането още по-лесно.

  • Кристалните торове на Планта имат изключително високо качество и отговарят на всички европейски стандарти.

Източник на изображение: Planta.pl

Най-голямото предимство на кристалните торове на Планта, е техният специален състав. Фирмата разработва уникална и специфична формула за всеки вид растение – цвете, зеленчук или плод. Проучват се и се изследват нуждите на конкретната култура и се разработва тор, предлагащ всички необходими микро- и макроелементи за правилния й растеж.

Предлагаме Ви изключително разнообразие от кристални торове за голям спектър култури. При нас ще намерите:

Кристални торове за зеленчуци:

За домати и пипер – използвайки го ще сте сигурни, че вашите зеленчуци получават нужните им хранителни вещества и ще се радвате на високи добиви с невероятен вкус.

За краставици и тиквички – той е предназначен специално за зеленчуци от семейство Тиквови. Гарантира здрави растения и богата реколта.

За зеленчуци – универсална формула, подходяща за по-голяма част от отглежданите у нас зеленчуци.

Кристални торове за плодове:

За ягоди – подходящ е както за градински, така и за саксийни ягоди. Осигурява здрави растения и сладки плодове, увеличава добива и устойчивоста на ягодите на болести и лоши атмосферни условия.

За боровинки – може да го прилагате за всички видове боровинки. Специалната формула, по която е разработен, окислява почвата. Осигурява правилния растеж, подобрява вкусовите качества на плодовете и значително увеличава добивите.

Кристални торове за цветя:

Вашите цветя ще бъдат подхранени с всички необходими полезни елементи и ще ви радват с едрите си цветове и ярки багри. Предлагаме следните видове кристални торове за цветя:

  • За азалии и рододендрони

  • За далии

  • За зелени растения

  • За клематиси

  • За луковични растения

  • За мушкато

  • За петунии

  • За рози

  • За хортензии

  • За цъфтящи

  • Универсален

Специално внимание заслужават и следните кристални торове на Планта:

За иглолистни – Предназначен е за всички видове храсти и иглолистни дървета. Оптималният му състав ускорява растежа на растенията, осигурява интензивно оцветяване на игличките и повишава устойчивостта на студ и болести.

За тревна площ - NPK тор подходящ за подхранване на тревни смеси, райграс, декоративен троскот и др. Спомага за наситения зелен цвят на тревните площи.

Против мъх - Предназначен е специално за борбата с мъха в тревните площи. Елиминира го ефективно и предотвратява неговото разширение. Влияе положително върху здравината на тревната площ.

Против покафеняване на иглолистни - Торът е предназначен за всички видове иглолистни дървета в случай на покафеняване на игличките им, причинено от липса на магнезий.

Кристалните торове ще ви помогнат да отгледате здрави растения и да се радвате на прекрасни цветове и богата реколта. Доверете се на опита на нашите агрономи и потърсете съвет от тях за нужния ви тор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари