Криско и Дарина се залюбиха?

0
Близки до рапъра издават, че двамата се познават още от преди предаването
Близки до рапъра издават, че двамата се познават още от преди предаването

Рапарът Криско доказа, че не може да бъде дълго време с една жена.

Според последната клюка в светските среди габровецът е зарязал гаджето си - танцьорката Ася Капчикова, и бързо я е заменил с червенокосата и талантлива Дарина Йотова, на която е ментор в X Factor, пише в. "Телеграф".

Фенове на музикалния формат на Нова тв заляха форумите, че Криско непрекъснато пробутва своята 17-годишна изгора, като дори й обещал победата в X Factor.

Близки до рапъра издават, че двамата се познават още от преди предаването. Дарина била приятелка на певицата Гери-Никол, която направи дует с Криско миналата година.

Тогава двамата имали мимолетна заигравка, но не се получило нищо сериозно. Криско обаче прозрял таланта на малолетната варненка и я записал в X Factor.

"Криско е много умен. В България е изграден един имидж за рапърите, че всички са много прости. И той едва ли не си е направил такъв имидж и много хора не го харесват, защото бил такъв и такъв... А всъщност е много умен. Всеки път преди да излезем на сцената, идва при всяка от нас, казва ни по две думи и те са достатъчни, за да сме подготвени. Което е много яко. Най-хубавото е, че той е много искрен и ако нещо не му харесва, веднага ще дойде и ще ти го каже. Не си премълчава", сподели Дарина пред bliasak преди време.

Засега двамата отричат да имат интимни отношения, най-малкото защото ги поставя в конфликт на интереси в предаването.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари