Кремъл: Доставките на оръжия за Украйна създават опасност за европейската сигурност

0
Дмитрий Песков: Тази тенденция Украйна да бъде наводнявана с оръжия, и то с тежки оръжия, застрашава сигурността на континента
Дмитрий Песков: Тази тенденция Украйна да бъде наводнявана с оръжия, и то с тежки оръжия, застрашава сигурността на континента

Дмитрий Песков: Тази тенденция Украйна да бъде наводнявана с оръжия, и то с тежки оръжия, застрашава сигурността на континента

Доставките на оръжия за Украйна създават опасност за европейската сигурност, заяви днес Кремъл, след като британската министърка на външните работи Лиз Тръс отправи нов призив на Киев да бъдат доставяни още тежки оръжия, предаде Франс прес.

"Тази тенденция Украйна да бъде наводнявана с оръжия, и то с тежки оръжия, застрашава сигурността на континента и провокира нестабилност", каза пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Британската външна министърка заяви вчера, че на Украйна трябва да бъдат доставяни още тежки оръжия и самолети, като подчерта, че сега е времето да бъде проявена смелост в борбата с Русия, която нахлу в Украйна на 24 февруари.

"Тежки оръжия, танкове, самолети - трябва да се поровим в складовете си, да ускорим производството, трябва да направим това", призова Лиз Тръс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Гошо куче лошо
    Психопати. Никой не работи за мир, само разпалват още повече докато големия брат ги ръчка с пръчка в гъза.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари