Кражбите от автомобили и магазини в Русе и областта продължават

0
Кражбите от автомобили и магазини в Русе и областта продължават

Пореден обир на магазин за хранителни стоки в Русенско. Кражбата е извършена вчера рано сутринта, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 25-ти юни, около 4:00 часа, в с. Семерджиево чрез взломяване на две врати от алуминиева дограма, е проникнато в магазин за хранителни стоки. Откраднати са цигари, алкохол и две касови чекмеджета. Щетите са в процес на установяване.

Също вчера, в с. Кацелово, в частен имот, служител на "Енерго Про мрежи" установява неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия.

По случаите са образувани досъдебни производства, съобщават още от ОД на МВР.

За периода от 7-ми юни до 25-ти юни в с. Чилнов, чрез взломяване на метална решетка на прозорец е проникнато в имот, откъдето е извършена кражба на около 150 кг метали /тръби, винкели и ламарини/ и други вещи. Според тъжителя нанесените щети са на стойност около 200 лева.

След проведените издирвателни действия служители на РУП– Две могили установяват, че извършители на престъплението са две лица на 19 години от с. Чилнов.

Единият от тях е криминално проявен. Те са задържани с полицейска заповед за срок до 24 часа.

Чантичка с пари и документи е открадната от „Форд“ в Русе. Кражбата е извършена вчера следобед, съобщават от ОД на МВР.

На 25-ти юни, около 16:30 часа, на ул. "Никюп" от паркиран микробус "Форд" е открадната мъжка чантичка с лични документи, сумата от 40 лева и други вещи. Според заявителя нанесените щети са на стойност около 600 лева.

Чрез взломяване на входната врата от избено помещение е извършена кражба на 4 летни автомобилни гуми заедно с джантите и около 300 метра кабел. Според тъжителя са на стойност около 900 лева.

По случаите са образувани досъдебни производства, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

Източник: МВР - Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари