Кражба от магазин на улица "Николаевска"

4
Госпожата от клипа работи много умело с ръцете, прилага схемата: един артикул в кошницата, един в пазвата, един в чантата
Госпожата от клипа работи много умело с ръцете, прилага схемата: един артикул в кошницата, един в пазвата, един в чантата

Управител на магазин на улица "Николаевска" в Русе се обърна към Dunavmost с апел да разпространим записи от охранителна камера, запечатали кражби в обекта, за да предупредим всички в бранша за госпожата, която си позволява да краде.

Неприятна ситуация е от 5 май тази година.

"На вниманието на всички колеги в град Русе. Госпожата от клипа работи много умело с ръцете, прилага схемата: един артикул в кошницата, един в пазвата, един в чантата. След приключване на обиколката и след като си напълни чантата, остава кошницата на земята и изведнъж кръвното и пада и трябва да излезе да диша чист въздух...като забравя да заплати всички артикули в нея. За съжаление, ние всички сме безсилни в борбата с тези нечестни хора, но се надявам колегите да видят и не допускат тази госпожа в обектите си!, сподели г-на Колева.

"В полицията не ми позволиха да подам жалба от мое име понеже не съм МОЛ на обекта и не съм присъствала в момента на кражбата", допълни тя.

Означава ли това, че всеки може да си краде безнаказано и по какъв начин магазинерите могат да спрат тези нагли набези?!

Какъв е смисълът от МВР?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари