Обраха магазин в квартал "Здравец"

7
Задигнати са цигари за 550 лева
Задигнати са цигари за 550 лева

Задигнати са цигари за 550 лева

Служители на Второ РУ в Русе разследват сигнал за кражба от магазин. Според заявеното в полицията на 24 февруари през нощта, около 03:00 часа, чрез счупване на витринно стъкло на магазин за хранителни стоки, намиращ се в град Русе на улица "Никола Петков" е извършена кражба на различно количество и марка цигари на стойност около 550 лева, като общата стойност на нанесената с престъпното деяние щета е изчислена за около 1 550 лв.

По случая е заведена преписка по описа на Второ РУ и се изяснява престъпление по НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Искрена
    В гр. РУСЕ от години се провежда ПОПУЛИСТКА политика за НЕ САНКЦИОНИРАНЕ на ЗАКОНОНАРУШИТЕЛИ. Всякакви ВАНДАЛИ, НОЩНИ И ДНЕВНИ КРЕЩЯЩИ ХУЛИГАНИ, ЗАВЕДЕНИЯ, ГЕНЕРИРАЩИ НОЩНИ ШУМОВЕ, като Дискотеките ВЪРХУ ОБЩИНСКИ ПЛУВНИ БАСЕЙНИ като "ЛОКОМОТИВ" и "НОРД" - НЕОБЕЗШУМЕНИ ПОД ОТКРИТО НЕБЕ, и редица други нарушения на обществения ред биват ТЕНДЕНЦИОЗНО ОСТАВЯНИ без внимание и САНКЦИИ общинските ОРГАНИ НА РЕДА!!! Горното Е ПОРОЧНА ПРАКТИКА на ТОЛЕРАНТНОСТ към ПОСЕГАТЕЛСТВАТА ВЪРХУ СПОКОЙСТВИЕТО НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ И ОБЩЕСТВЕНО ИМУЩЕСТВО - за сметка на гражданите. Тази ПОРОЧНА МЕСТНА "ПОЛИТИКА" оставя впечатление за системна ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ЗАКОНОНАРУШИТЕЛИТЕ - за да бъдат СПЕЧЕЛЕНИ като ЕЛЕКТОРАТ на КОРУМПИРАНО МЕСТНО УПРАВЛЕНИЕ.
  • 0
    3
    Gero
    Здравеца язък за хубавото име, изнесох се от там много отдавна, там и децата продават наркотици, минете вечер на обръщалото на девятката да видите културните българи как живеят хаха пълен смях
  • 6
    2
    Това второ районно
    Изобщо работи ли или само пише? Няма ли една статистика , което не е функционално да го режем? Не виждам особен смисъл от толкова калпаци, след като престъпността в Русе нараства и се шири необезпокоявано от въпросните органи на реда!
  • 5
    1
    МВР РУСЕ
    Наркомана Николай Цачев ги извършва тези кражби
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари