Красен Кралев: Яд ме е за отложения мач на Кубрат Пулев

0
Това обаче не е първият или последният двубой, в който претендентът се отказва
Това обаче не е първият или последният двубой, в който претендентът се отказва Снимка: БГНЕС

Спортният министър Красен Кралев гостува в БТВ.

В разговор с Цветанка Ризова той коментира отказването на Кубрат Пулев поради контузия, ситуацията в Българския футболен съюз и темата за спортните бази на ЦСКА.

"Яд ме е. Няма българин, който да не го е яд. Някои фенове залитат в крайности, в хейтърски коментари. Трудно ще се отдаде българин да се изправи два пъти в мач за световната титла. Но той си знае какво се е случило", коментира Кралев отказването на Кубрат Пулев от двубоя с Антъни Джошуа - битка за три световни титли в тежката категория.

"Това не е първият или последният мач, когато претендентът се отказва, допълни той. Финансовият и моралният залог е голям. Дори да загубиш срещата е престиж и шоу. Уважавам решението на Кубрат. Освен за парите, големите спортисти работят и за честта си. Но Кубрат не е загубил шансовете си като претендент", каза още той.

"Във всяка федерация има лобита, групи и противоборства. Това не е български патент. Винаги преди конгрес има напрежение. Чрез медиите се премерват сили, така той коментира появилите си коментари за кръг "Царско село" и кръг "Домусчиев" в БФС. Още няма кандидатури. Но е ясно, че Боби Михайлов ще е кандидат.", обясни Кралев за случващото се в БФС.

"Няма спор за спортните зали за ЦСКА. Имаше клевета, темата е приключена. Сега е важно да се приключи търга с базите. Ние сме приключили с тръжната документация. Наясно сме кой, кой е. Наясно сме кой вдига пушилката, поясни министърът. Има закон, който трябва да се спази. Трябва да си извървим пътя", допълни той по темата с базите на "червения" клуб.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари