Красавица от Русе дели един зъболекар с Доналд Тръмп

0
За Анна Кулинова няма затворени врати в САЩ
За Анна Кулинова няма затворени врати в САЩ

За българката Анна Кулинова няма затворени врати в САЩ - за малко повече от 10 години тя се срещна с най-популярните личности - от Доналд Тръмп и Бил Клинтън до Джордж Клуни и Леонардо ди Каприо.

Анна е фотомодел и актриса, а звездата ѝ изгря в комедията “Денят на Свети Валентин”, където си партнира с Аштън Къчър и играе себе си, като говори на български. Ролята бе написана специално за нея от режисьора на “Хубава жена” Гари Маршъл, с когото бяха приятели. Анна не се отказва лесно от мечтата си да направи наистина сериозен пробив в холивудски филм. Красивата русенка живее между Ню Йорк и Лос Анджелис според ангажиментите си в света на модата и киното.

- Анна, как успяхте да се запознаете с Доналд Тръмп в огромен Ню Йорк?

- Запознах се с него на парти по случай 10-годишнината на списание Gotham в Ню Йорк, на което бях поканена от един негов приятел, който имаше също огромна компания за недвижими имоти. Той беше със съпругата си Мелания. Доналд се държеше много приятно и любезно с нас. Попита ме откъде съм и каза, че би желал да посети България един ден. Също ми сподели, че винаги е предпочитал жените от Източна Европа, защото ги смята за суперпривлекателни. Моят приятел (който ме покани на партито) ми каза, че Доналд е старомоден- old fashion, боготвори жените и винаги ги поставя на пиедестал.

- Това ли беше единствената ви среща с Доналд?

- В момента моята най-близка приятелка в Ню Йорк Рита Грийнбърг е много близка с цялото семейство и винаги ми разказва лични неща от живота им. Ние имаме един и същ любим ресторант - POLO BAR, чийто собственик е всеизвестният Ив Сен Лоран. Аз ходя да вечерям там често и виждам Тръмп и Мелания.

В този ресторант се събира елитът на града - знаменитости, политици, преуспели бизнесмени, хора от шоубизнеса. Тези хора не винаги обичат да се смесват с масите и предпочитат да бъдат необезпокоявани и за тях това е прекрасно място за укриване от тълпата.

До това заведение не можеш да припариш дори до бара за питие, ако не си поканен или името ти не е в специален списък. Виждала съм гости като Кейти Пери и Ким Кардашиян.

- Познавате ли и други членове от фамилията Тръмп?

- Неотдавна се случи да вечеряме маса до маса в друг ресторант, бях с Рита, когато дъщерята на Тръмп Иванка влезе с мъжа си Джаред Кушнер, който има голяма заслуга за успешната кампания на Тръмп, и седнаха до нас. На Иванка тъкмо ѝ предстоеше да роди третото си дете. Беше много приятна, усмихната и успяхме да си побъбрим за нейната модна колекция, която се развива много успешно в САЩ. Иванка е омъжена за суперрелигиозен милиардер, заради когото се наложи тя да приеме еврейската религия.

Преди няколко години пък се запознах с първородния син на президента от брака му с Иванка Тръмп - Доналд Тръмп-младши, с когото се засичаме често на благотворителни партита. Той усилено подкрепя децата аутисти.

- Сега очаквам да ми кажете, че сте играли и голф заедно.

- Голф все още не, но със семейство Тръмп също си поделяме един и същ зъболекар - д-р Лари Розентал, който е известен като зъболекар на звездите и има кабинет в моя квартал в Ню Йорк, дори съвсем близо до моя апартамент. Този страхотен зъболекар изцяло преобрази както неговата, така и моята усмивка.

- Как ви се струва Мелания? Ще се справи ли като първа дама?

- Мелания ще премине в тази си роля през юни, за да може синът им да завърши учебната година в Ню Йорк в същото училище, а дотогава ще я замества дъщерята на Тръмп Иванка. Може би Мелания е прекалено скромна и оставя предимно на Доналд да говори. Нейната роля ще бъде да се бори срещу булимията и лошия език, който днес често се среща в социалната мрежа сред подрастващото поколение.

Моята приятелка Рита е член на частния клуб на Доналд в Палм Бийч. Понякога съм неин гост там. Рита ми разказа, че познава добре Мелания и нейните родители, дори когато тя се омъжва за Доналд, Рита ѝ казва: “Ах, каква си късметлийка...”, на което Мелания отговаря: “Аз мисля, че всъщност той е късметлията!”. Смятам, че ѝ отива да бъде първа дама. Мелания обикновено прави огромно впечатление с модния си стил. Винаги е уникален и с това тя определено ще се отличава от повечето първи дами.

- Какво всъщност остава скрито от хората за характера на новия амeрикански президент?

- Рита Грийнбърг, която наричам моята “американска еврейска майка”, ми каза нещо за Тръмп, което е близо до нашата поговорка “Куче, което много лае, не хапе”. Той е доста спонтанен, отворен, често изрича думи, без да се замисля, има силно его, но никога не е бил злонамерен човек. Хората, които го познават отблизо, знаят, че като приятел е сърдечен, благороден и обича да помага. Винаги се е държал почтено и с уважение към Рита в дългогодишното им приятелство.

- Какви нови пробиви в професионален план при вас?

- Преди няколко дни пуснаха лимитирана серия бижута с моето име. Има плакати с мен на местата, където се продават в Ню Йорк. Освен това заснех календар за 2017 г., като се превъплъщавам в различни легендарни дами като Мерилин Монро и Ан Никол Смит. Имам и доста модни ангажименти през последните няколко месеца - за ревюта и за лице на различни продукти. Това, което трябва да реализирам на всяка цена през 2017 г., е да заснема филм по моя живот и вече съм съвсем близо до целта. За съжаление, Гари Маршал, с когото трябваше да направим филма, почина миналата година, но сега преговарям със сина му, който също е режисьор.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари