Красавица от "Мис Национален отбор" с трогателно писмо до БНТ

0
След решението конкурсът „Мис Национален Отбор“ да не се излъчва една от участничките се обърна към БНТ
След решението конкурсът „Мис Национален Отбор“ да не се излъчва една от участничките се обърна към БНТ

След решението конкурсът „Мис Национален Отбор“ да не се излъчва една от участничките в конкурса написа писмо до БНТ, прилагаме го без корекция:

"Здравейте, Българска Национална телевизия

Казвам се Ивета Неделчева на 21г. от град Пловдив. Аз бях финалистка в конкурса "Мис Национален отбор" 2016.

Пиша Ви във връзка с Вашето решение да не излъчите конкурса - "Мис Национален отбор" по БНТ 1 на 20-ти ноември.

Не знам каква е причината за това Ваше решение, но искам да ви разкажа, какво означаваше за мен този конкурс, какво очаквах и какво жертвах аз и останалите 15 момичета за да участваме.

Записах се във въпросния конкурс, защото повярвах, че нещо истинско и стойностно може да се случи в нашата държава. Повярвах в БНТ. Конкурсът беше надежда за мен, че българското все още не е умряло. Сигурна съм, че знаете каква точно е идеята на този конкурс и какво представлява. По никакъв начин не дискриминира и не унижава жената.  6 месеца се подготвяхме за утрешния ден. Бяха ни ушити, от млади студенти, костюми с български мотиви. Щяхме да дефилираме на песните на млади български изпълнители, на изцяло българска музика. Този конкурс щеше да им даде поле за изява и да ги насърчи да продължават да работят тук в страната ни. По мое мнение дълг на обществената телевизия е да насърчава и подкрепя подобни инициативи.  Заспивах и се събуждах с мисълта, че съм част от нещо толкова българско. Както аз, така и останалите 15 момичета оставихме на заден план работа, университет, училище, тренировки, семействата си. Всичко това в името на възможно най-достойния, различен и български конкурс  за красота в страната ни. След като научих, броени дни преди финала, че се отменя, първоначално отказах да повярвам. Сега трябваше да съм в гр. Русе и да продължавам с подготовката за утрешния ден. В момента съм в къщи и съм изключително разочарована от случилото се. Този конкурс е доказателство, че младите хора искат да останат и да се развиват в страната ни. Очакваните над 2 500 гости са доказателство, че има интерес към една изцяло българска продукция. Аз също исках да остана в държавата ни. След случилото се за първи път се замислих дали да не емигрирам. По никакъв начин не ви обвинявам, искам само да се замислите, като единствената обществена българска телевизия, дали не допуснахте грешка с която може да допринесете за емиграцията на млади българи.

Благодаря Ви за отделеното време

С уважение,

Ивета Неделчева"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари