Конкурсът "Мис национален отбор" пропадна заради скандала

0
Организаторите на конкурса винят БНТ за провала на събитието, на което щяха да присъстват 2 500 души на живо в Русе
Организаторите на конкурса винят БНТ за провала на събитието, на което щяха да присъстват 2 500 души на живо в Русе

Конкурсът "Мис национален отбор" няма да се проведе, съобщиха от Булстрад Арена.

Това става ясно броени часове преди провеждането му, което бе насрочено за неделя вечерта в зала "Булстрад Арена" в Русе.

Въпреки започналата подготовка за грандиозното събитие, на което се очакваха над 2 500 човека, то няма да се проведе в неделя!

Работата на екипите започна днес рано сутринта, когато целият технически и организационнен екип и оборудване беше налично в БУЛСТРАД АРЕНА. Около 13:00ч, се получи информация, че заради възникнал казус между Организатора и БНТ събитието няма да се проведе и работата бе преустановена.

Преди около час в офиса на БУЛСТРАД АРЕНА пристигна и официалното отворено писмо от Организатора до медиите с разяснение за причините довели до отказа за провеждане на събитието.

Мениджмънта и екипа на залата съжаляват, че едно толкова грандиозно събитие, създадено в България и подготвяно цяла една година няма да бъде проведено и видяно от хилядите фенове на спорта и шоу спектаклите.

По-рано днес ви уведомихме, че конкурсът няма да се излъчва по БНТ, което доведе до скандал между телевизията и Магдалена Георгиева - организатор на събитието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари