Кралица Елизабет има затруднения с придвижването

2
Британската кралица Елизабет Втора каза пред членове на кралския двор, че не може да се движи добре
Британската кралица Елизабет Втора каза пред членове на кралския двор, че не може да се движи добре Снимка: Getty images

Източник на двореца каза, че тя се чувства скована

Британската кралица Елизабет Втора каза пред членове на кралския двор, че не може да се движи добре, по време на първия си присъствен публичен ангажимент, откакто синът ѝ принц Чарлз се зарази с COVID-19.

Престолонаследникът принц Чарлз, който е на 73 години, миналата седмица се оказа заразен за втори път с новия коронавирус. Източникът от двореца каза, че 95-годишната кралица не проявява симптоми на инфекцията, но ситуацията се наблюдава, предаде NOVA

Във вторник кралицата бе заснета по време на виртуални аудиенции с новите посланици в Обединеното кралство на Естония и на Испания по видеовръзка. В сряда от двореца съобщиха, че тя е приела отиващия си и новоназначения министри на отбраната в замъка Уиндзор.

„О, аз съм тук“, казва кралицата, подкрепяйки се на бастун, когато двамата министри влизат в залата, както се чува на видеозапис от срещата. На въпрос как се чувства, кралицата отговаря: „Добре, както виждате, не мога да се движа“. И тя посочва към краката си, преди да се ръкува с министрите. От Бъкингамския дворец отказаха коментар.

Източник от двореца каза, че кралицата се чувства по-скоро скована, отколкото да се е наранила или пък да не е добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари