Кръговото празнува рожден ден!

0
Да са "живи и здрави" и многото дефекти!
Да са "живи и здрави" и многото дефекти! Видео: КИС 13

Година след завършване на строителството на подлезите на кръговото кръстовище в Русе, все още продължават да се появяват нови дефекти.

Пукнатини, пропадания и дори течове се получиха на различни места едва месец-два след пускането на съоръжението в експлоатация. Това наложи спешни ремонти.

Първо имаше проблем с участък от тротоар, който пропадна. В една от градинките на площад "Оборище" се получи свличане на земна маса, заради недобро отводняване. Плочите във всички подлези пък бяха сменени и поставени по нов начин, тъй като преди това падаха сами. След дъжд от стените започна да шурти вода на няколко места. Напоследък се забелязват и твърде много вертикални и хоризонтални пукнатини по съоръжението, както и пропадания на терена пред спортната зала.

Въпреки, че част от дефектите са отстранени, според русенци толкова много проблеми и ремонти за една година означават бързо и некачествено изпълнение.

Очаква се след Нова година да бъде изпратена комисия, която да направи оценка на новопоявилите се дефекти, за да може да бъде извършен ремонт от фирмата изпълнител за нейна сметка.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари