Крадци обират входове на жилищни блокове в Русе

6
Кражби посред бял ден в Русе са документирани от камери в жилищни блокове
Кражби посред бял ден в Русе са документирани от камери в жилищни блокове

Кражби посред бял ден в Русе са документирани от камери в жилищни блокове

Трима души необезпокоявано нахлуват във входове на жилищни блокове и отнасят оставеното имущество. Крадците вече са идентифицирани от камери, а техни снимки и видео от кражбата се разпространяват в социалните мрежи. Призивът на потърпевшите е те да бъдат разпознати и повече хора да бъдат предупредени за набезите на групата.

Сред задигнатите вещи са множество маркови маратонки и тротинетка.

"Това са крадци, които влизат без проблем във входовете на блоковете и крадат. Откраднати 3 чифта маратонки. Моля всички приятели и други споделяйте и разпространете", алармират русенци в мрежата.

Последното оплакване е от живеещи в нова кооперация до ЦЮР-блоковете, но предупреждения валят от квартал "Дружба" и от центъра. Безпокойството на хората е породено от системните им и организирани действия, поради което има предложение да се отправи обединена жалба в полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    11
    Русенец
    мамини хубавци, хайде сега в районното на тролея закопчани за една нощ и ще си признаят и за всички други кражби и после 5/6 годинки в Белене !
  • 16
    10
    Аз
    Плащаме си данъците и издържаме полицията, чиято основна функция е да пази обществения ред, хайде сега да видим дали и кога са заловили тези нехранимайковци или пак ще се крият в храстите и все едно нищо не е станало !
  • 24
    9
    Запознат
    За какво им е да се задействат? След като ги хванат, нашият "многоуважаем" съд ще ги осъди да върнат бурканите или стойността им на обраните. Преживял съм го, просто така е направена "системата". Държавните хрантутници не трябва да се претоварват!
  • 27
    8
    Русенец
    Ако след тези записи полицията не може да ги залови, по-добре да разпускат русенската дирекция на МВР.
  • 17
    7
    Изумен
    Пламен Първанов като нов директор на ОД на МВР да се активизира и да разпореди спешни мерки срещу такива нагли пишлемета - наркоманчета ! Спи полицията - но сега имат записи от камери и много ясно се виждат крадците!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари