Крадец намери дете в задигнатата от него кола, върна се и се скара на майка му

3
Заплаши я, че ще съобщи в полицията за нейното невнимание и изчезна с колата
Заплаши я, че ще съобщи в полицията за нейното невнимание и изчезна с колата Снимка: Shutterstock

Американецът върна момичето на майка си и изчезна с колата

Миналата седмица в Орегон се случи необичаен инцидент. Мъж открадна джип, но се оказа, че в колата на задната седалка има забравено дете. Той се върна на местопрестъплението, даде малкото момиче на майка му и я заплаши, че ще съобщи в полицията за това нейно невнимание. След това обаче той отново се качи в открадната кола и отпраши в неизвестна посока, сподели странната случка Факти.бг.

В събота сутринта американката оставила сребърната си Honda Pilot, произведена през 2013 година на паркинг в магазин и отишла да купува мляко и месо, съобщава The Oregonian, позовавайки се на полицая Мат Хендерсън. На задната седалка тя оставя и четиригодишната си дъщеря. Въпреки факта, че майката не се е отдалечила на повече от пет метра от колата, тя е допуснала фатална грешка - не е изключила двигателя и не е заключила вратите.

Нападателят забеляза това и се възползва от възможността. Той се качва в колата, излиза от паркинга и след известно време забеляза, че малко дете седи в задната част на салона в детска седалка. След това обръща автомобила и се връща пред магазина. Там намира майката на детето, връща ѝ го и дори и се скарва за неприемливото и отношение към детето.

Той наистина я смъмря, че е оставила детето в колата и дори я заплашва, че ще се обади в полицията“, казва Хендерсън. След като жената взима дъщеря си от колата, похитителят рязко тръгва и изчезва в неизвестна посока. От полицията отбелязват, че майката е благодарна на крадеца за връщането на детето, но полицаите продължават да издирват крадеца и откраднатата от него Honda.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари