Костадинов: Управляват ни национални предатели и страхливци

1
Българските служби направиха опит за убийство не само към мен, но и към нашите сънародници в Украйна, заяви лидерът на ПП "Възраждане"
Българските служби направиха опит за убийство не само към мен, но и към нашите сънародници в Украйна, заяви лидерът на ПП "Възраждане" Снимка: БГНЕС

"България се управлява от национални предатели, които искат отмяна на Националния ни празник 3 март".

Това заяви на брифинг председателят на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов, цитиран от Дарик.

Относно забраната му да посещава Украйна, Костадинов потвърди, че има черен печат за 10 години. "Българските служби направиха опит за убийство не само към мен, но и към нашите сънародници в Украйна", допълни той.

"У нас възниква съмнение дали стоки, суровини и запаси от държавния ни резерв могат да осигурят безопасността на населението, ако се наложи. Преди 3 дни излезе информация, че някой се опитва да краде от държавния резерв в Горна Оряховица. Имаме съмнение, че е възможно да не бъдат уведомяване разследващите органи за подобни липси от държавния резерв. Надяваме се да има проверки на хранителните стоки, горива и запаси", заяви заместник-председателя на ПП „Възраждане“ Петър Петров.

По думите му от партията ще изискат извършването на такива проверки и ревизии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    Хм
    Не разбирам злобните коментари тук, кое от казаното не е истина и кой си направи труда да провери - само от "Възраждане" са проверили и са бдителни ?
  • -2
    5
    Менчо Пилков
    Украйна много бързо го разкри като руски агент, тука още се правим на ощипани
  • 1
    4
    Русенка
    КОПЕЙКИН подал молба за доброволец в АКЦИЯТА в Украйна! Другият доброволец бил ГЕНЧО с очилата. Обещали на руснаците ,че лично ще заловят ЗЕЛЕНСКИ и ще им го предадат. Всичко това щяло да бъде безплатно , никакви рубли.
  • 6
    3
    ДА БЕ ДА....
    Ей голяма излагация за БГ е тоя,ама срам и позор.Нямам думи.
  • 8
    2
    daskal
    Национален предател си ти. Знаеш го много добре. Опитваш да го играеш Остап Бендер в политиката, ама нямаш харизмата на литературния герой, защото си една спечена комунистическа курешка. И това си го знаеш много добре. Жалкото е, че си повлякъл след себе си бая човешки отпадък. Накъде сте тръгнали?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари