Костадин Костадинов: В момента се извършва тиха революция

2
Българският преход издъхна пред очите на цялата общественост
Българският преход издъхна пред очите на цялата общественост

Българският преход издъхна пред очите на цялата общественост, когато се видя, че всичко е един изключително долнопробен политически театър, в който беше проиграно настоящето на България

Така коментира политическите събития предизвикали шествия и протести по повод вота на недоверие към кабинета „Петков“ лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов. В обзора на деня на Радио „Фокус“ той заяви, че целта е на следващите избори „Възраждане“ да е първа политическа сила и да управлява самостоятелно.

„Преди това остава да видим дали този огромен политически театър ще проиграе бъдещето на нашата страна“, каза още Костадинов.

„Вижте, в момента имаме уникален политически сговор между сини и червени олигарси, което е показател за това, че преходът в България всъщност свърши. Той свърши пред очите ни в момента, в който Корнелия Нинова с розовото костюмче, до нея опитващият се нещо да говори, но не много добре успява да артикулира думите и мислите си Кирил Петков и разни други не чак толкова известни, полуанонимни депутати от „Демократична България“, БСП, които един до друг, прегърнати, рамо до рамо обясняваха как „Възраждане“ е най-сериозният проблем на демокрацията в България“.

Костадинов направи паралел между ситуацията в Украйна и България.

„Както през 2013 година, когато американците видяха, че изпускат контрола над Украйна, така и сега, когато виждат, че изпускат контрола над България, те и в единия, и в другия случай предприемат действия, с които жертват гражданския мир, жертват нормалния живот в страната, подлагат я на разрушения, на разруха с една-единствена цел – да я контролират тази територия, ако трябва да я превърнат в изгорена земя само и само обаче тя да не излезе от техния контрол и от тяхната зона на влияние“.

Според Костадин Костадинов в момента се извършва тиха революция.

Възраждане“ с цялата дейност в последните 6 месеца показа ясно, че в българския парламент за първи път влезе политическа сила, която е абсолютно неконтролируема от когото и да било, независеща нито от български, нито от чужди олигарси, посолства, познати и каквото още се сетите. И това нещо, съчетано с факта, че нашата програма, нашите цели и принципи ние не сме ги променили и на йота, откакто сме влезли в парламента, и продължаваме да говорим това, което сме говорили преди 8 години, доведе и до нарастване на доверието във „Възраждане“, посочи депутатът и призова, всеки българин, който иска България да бъде независима държава, да дойде във вторник в 18.00 часа пред парламента, за да защити правото си на живот.

Лидерът на Възраждане даде пълната си гаранция, че протеста на „Възраждане“ ще бъде мирен, както са били мирни всички организирани протести на „Възраждане“ до сега.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари