Костадин Костадинов: Утре няма да има протест на „Възраждане“

0
Костадин Костадинов подчерта, че от „Възраждане“ винаги са искали въпросът със зелените сертификати да бъде решаван цивилизовано
Костадин Костадинов подчерта, че от „Възраждане“ винаги са искали въпросът със зелените сертификати да бъде решаван цивилизовано Снимка: БГНЕС / Архив

 

Обявеният за утре протест на „Възраждане“ няма да се състои

Това съобщи в интервю за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ лидерът на партията Костадин Костадинов.

„Днес, вторник, се обади министър-председателят Кирил Петков, който заяви желанието си работната група да продължи да работи. Аз съответно се съгласих, защото смятам, че такива проблеми трябва да бъдат решавани не с протести, а трябва да бъдат решавани с диалог. В крайна сметка, от едната страна е парламентарна политическа сила като „Възраждане“, изразяваща интересите не само на всички свои избиратели, а и на всички останали, които искат да живеят нормално в държавата, от другата страна пък е правителството на държавата. В крайна сметка всички ние би трябвало да седнем на масата и водени от общия национален интерес и от желанието да намерим взаимно-приемливо решение да успеем да го изработим“, каза Костадин Костадинов.

Той допълни че очаква, кога ще бъде насрочено второто заседание на работната група, защото първото се е провалило. Костадин Костадинов подчерта, че от „Възраждане“ винаги са искали въпросът със зелените сертификати да бъде решаван цивилизовано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари