Костадин Костадинов: Твърде вероятно е "Възраждане" да внесе вот на недоверие

0
"Вотът ще е заради визитата на военния министър на САЩ, който дойде непоканен. Това е национално предателство", каза Костадинов
"Вотът ще е заради визитата на военния министър на САЩ, който дойде непоканен. Това е национално предателство", каза Костадинов Видео: NOVA NEWS

"Твърде вероятно е да внесем вот на недоверие към правителството заради визитата на военния министър на САЩ, който дойде непоканен. Това е национално предателство".

Това заяви за "Твоят ден"по NOVA NEWS лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Според него ГЕРБ най-накрая подкрепя "Възраждане" по отношение на искания предсрочен вот. "Видя се, че за тях цялата ситуация в държавата се разглежда единствено през призмата на отношението на властта към техния лидер", смята той. И допълва, че намесата на лични отношения в политиката не е нещо добро и не води до добро.

"ГЕРБ говорят за репресия, но практикуваха анархия години наред. Те имат доста пресечни точки с властта, тя дори е новият ГЕРБ - имат еднакъв манталитет. Коалицията в момента е четворен ГЕРБ, това показва и общата им позиция за Украйна", посочи лидерът на "Възраждане".

По думите му партията ще подкрепи съдебната реформа, но ще държи и внесените от тях мерки да бъдат разгледани. Относно кандидатурите за шеф на БНБ Костадинов подчерта, че няма да се гласува за личности, а за програми на управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    До 6
    Ако ти не знаеш , че ''Бивше ченге'', ''Бивш комунист''и ''Бивш негър''-НЯМА ! Погледни резултатите на Копейкин в Русе и ще разбереш ,че тоя няма да влезе в Парламента ! А ти вероятно си завършил СПТУМ, защото не знаеш да ПИШЕШ ! И попитай за т.н. ''КАРТИ '' на бившите ''МИЛИЦИОНЕРИ'' !
  • -5
    6
    Към Н.Ц.В
    Към явно платени б....ци спрете да пишете тъпотии! Много ви е яд ,че "Възраждане" вече е водеща сила в политиката! Единствените които задават неудобните въпроси ( който нагло се заобикалят и няма адекватен отговор!) Не знаех ,че има "бивши и настоящи ченгета" толкова много мъже,жени деца всякакви възрасти?!платени драскачи!!!
  • 4
    5
    До 2:
    Че той, оня прокаженият, не влезе ли вече при бай Ставри?
  • -9
    4
    Н.Ц.В.
    Не знам нали се знае кои са избирателите на ''Възраждане''? Това са всички бивши и сегашни ченгета,които след падането на ГЕРБ, ги е страх да гласуват за БСП ! В митингите на ''Възраждане'' ,платени от Русия ,в цяла България .пенсионираните ченгета са там ,по заповед,а младите са неорентирани лумпени без капка мисъл в главата си ! Те докараха ГЕРБ ,сега тикат Копейката напред !
  • 5
    3
    Браво! С теб сме!
    Само така, Коце! Бой по путката с черпака! Те от друго не разбират!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари