Костадин Костадинов: Ще подкрепим националния протест на превозвачите

2
"Поздравявам ги за смелостта и заради това, че за разлика от своите "колеги" от други браншови организации не приеха дребните подкупи на властта, не предадоха своите членове и ще се борят до последно за правата си", пише лидерът на Възраждане
"Поздравявам ги за смелостта и заради това, че за разлика от своите "колеги" от други браншови организации не приеха дребните подкупи на властта, не предадоха своите членове и ще се борят до последно за правата си", пише лидерът на Възраждане Снимка: Фейсбук

Това написа лидерът на партия "Възраждане" в профила си във Facebook

"Възраждане" ще подкрепи националния протест на превозвачите. Това написа лидерът на партията Костадин Костадинов в профила си във Facebook. 

Ето целия пост на Костадинов: 

"Утре в София и цялата страна ще има национален протест на превозвачите. Поздравявам ги за смелостта и заради това, че за разлика от своите "колеги" от други браншови организации не приеха дребните подкупи на властта, не предадоха своите членове и ще се борят до последно за правата си.

Ето защо Възраждане подкрепя справедливите искания на превозвачите и ще подкрепи техния протест."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    123
    Кажи си го направо "Ще яхнем всеки протест"
  • 8
    2
    Костя, Костя...
    ...ти какъв си долен интересчия...и народни пари ядеш...и големи ги ...съчиняваш...
  • 6
    1
    На навирен
    всеки знае да седне !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари