Костадин Костадинов: Това е безпрецедентно престъпление

3
Така лидерът на "Възраждане" коментира решението на КС срещу референдум за запазване на лева
Така лидерът на "Възраждане" коментира решението на КС срещу референдум за запазване на лева Снимка: bTV

Така лидерът на "Възраждане" коментира решението на КС срещу референдум за запазване на лева

Референдум за отлагане на приемането на еврото с 20 години няма да има. Това реши Конституционният съд на заседанието си, в което са участвали 12 съдии, предаде bTV.

11 от тях отхвърлиха искането на „Възраждане“ – решението, с което парламентът отказа провеждането на този референдум да бъде обявено за противоконституционно.

Днешното решение е подписано с особено мнение от Янаки Стоилов и със становище на Атанас Семов.

Сутринта, по време на заседанието на съда, представители на „Възраждане“ излязоха на протест. Според тях депутатите от сглобката грубо са погазили закона и са отказали да насрочат допитването.

Това е безпрецедентно престъпление. Тези хора, които ще го извършат днес тук, заслужават доживотен затвор. Днес ние сме тук, за да защитим демокрацията, правото си на свободен и достоен живот в нашата държава. Днес ние сме тук, за да защитим правото си да бъдем питани“, заяви лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари