Костадин Костадинов: Конституционният съд узаконява държавен преврат!

2
Конституционният съд ще се превърне в поредната криминална брънка в организираната престъпна група, управляваща държавата, пише лидерът на "Възраждане"
Конституционният съд ще се превърне в поредната криминална брънка в организираната престъпна група, управляваща държавата, пише лидерът на "Възраждане" Снимка: Костадин Костадинов / Facebook

Конституционният съд ще се превърне в поредната криминална брънка в организираната престъпна група, управляваща държавата, пише лидерът на "Възраждане"

"Според последната информация, с която разполагаме, Конституционният съд вече пише мотивите на решението, с което ще отхвърли искането на 604 000 българи за свикване на референдум за запазване на българския лев.

Така един държавен преврат, извършен от ППДБ-ДПС-ГЕРБ ще бъде узаконен, а т.нар. Конституционен съд ще се превърне в поредната криминална брънка в организираната престъпна група, управляваща държавата. След избора на последните двама съдии не бива да се съмняваме в това.

"Възраждане" вече подготвя своята реакция на това престъпление, което т.нар. съдии ще извършат. Предстои ни следващ етап от тежката борба за запазване на остатъците от българската независимост. Добрата новина в лошата е, че идват избори на 9 юни. На тях "Възраждане" ще се яви заедно със своите съюзници от другите европейски държави. Съборим ли престъпната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ на изборите, ще предизвикаме и предсрочни избори, а с нашите съмишленици от другите европейски страни ще направим така, че със или без референдум, еврото няма да бъде въведено в България и левът ще оцелее. А заедно с него и достойнството на нашия народ!!", написа Костадин Костадинов тази сутрин в социалната мрежа Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    22
    до 20
    Да, знаем ви че за него гласувате цялата циганска махала. За него и за славчо.
  • -5
    21
    ха, ха
    жълтопаветниците маат минуси, та пушек се вдига!
  • -2
    20
    Да ви ЕПМ!
    Споко, Коце! От мен, семейството ми и приятелите ми имаш поне 20-ина гласа! На народа му писна от мутренски изпълнения! Давай, дерзай, с теб сме! Възраждане е сила! Останалите „експерти“ – да си ебат майките и да го духат сиренясал! Да им е сладко!
  • -10
    19
    до 16
    Ти май хабер си нямаш за какво е референдума?!? Да те успокоя, не е срещу приемането, а за отлагане на приемането му!
  • -10
    18
    до 14
    ами пак толкова, само че други глупаци гласуваха за вас жълтопаветните хубавци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари