Костадин Костадинов: Смятам, че наесен ще има нови избори

0
Огромната част от българското общество няма доверие на този кабинет, както няма доверие и на това НС
Огромната част от българското общество няма доверие на този кабинет, както няма доверие и на това НС Снимка: БНТ

Бойко Рашков е много по-полезен като министър

"Коалицията, доколкото виждам, престана да съществува. Не виждам какво повече бих могъл да коментирам от думите на Слави Трифонов, той беше категоричен - изтегля министрите и съответно тази коалиция вече не съществува в този формат".

Това коментира лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, цитиран от БНТ.

Костанидов смята, че наесен ще има нови избори.

"В това няма нищо лошо, нищо страшно. Смятам, че това ще бъде един облекчаващ етап от развитието на българската демокрация. Огромната част от българското общество няма доверие на този кабинет, както няма доверие и на това НС. Нормално е в една такава ситуация да се отиде на нови избори"

По думите на Костадинов Бойко Рашков е един изключително добър министър на вътрешните работи и не трябва да бъде назначаван за председател на КПКОНПИ.

"Смятам, че беше излишно да се коментира негово име като шеф на КПКОНПИ, защото това е до някаква степен понижаване в длъжност. Смятам, че г-н Рашков е много по-полезен като министър на вътрешните работи, където доказа, че може да сгази определени престъпления срещу изборните права на гражданите, свързани с покупка и продажба на гласове. нещо, което досега никой не беше направил, не защото не можеше, а защото не искаше".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Все пак
    е нтересно предположението , но наистина на рубли ли минаваме след това?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари