Костадин Костадинов: Публична тайна е, че Алексей Петров беше свързан с ПП-ДБ

1
Ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България, коментира лидерът на "Възраждане"
Ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България, коментира лидерът на "Възраждане" Снимка: Пресцентър "Възраждане"

Ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България, коментира лидерът на "Възраждане"

Тъкмо американските медии бяха почнали да се упражняват с фалшивата новина за въображаема връзка на "Възраждане" с въображаеми "руски шпиони" в Англия и стана ясно, че в София е убит Алексей Петров. Тук вече е налице нещо съвсем различно - ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България. Публична тайна е, че Петров беше свързан с ППДБ, а връзките му с лицето, известно като "Татко Петко", бяха основа за опити за кадрувания в МВР и службите.

Когато престъпни мутри като сегашните управляващи от престъпната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ вземат властта, неизбежно се стига до убийства. Разбира се, няма как да не припомня и странното съвпадение между пристигането на новия американски посланик Мъртън (неслучайно вече масово наричан Мъртъв) и внезапните покушения срещу знакови престъпни мутри като Къро и сега Петров. Едно е ясно - независимо от това кой избива бандитите, мутренското правителство върна обратно забравените мутренски години. Остава само да си зададем един последен въпрос - кой ще бъде следващият? И дали няма да е политик? В Хаити убиха президента на държавата, та какво остава за нашата пропаднала колониална територия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Дора Петрова
    Костадин Костадинов:  ПП-ДБ представят нашите идеи за свои  | „Тази сутр... https://youtube.com/watch?v=E8-dYItLLSM&feature=share
  • -2
    5
    Ванка с танка
    Коце казва ,Че матушка Раша задълбочава сътрудничество си със Северна Корея и вече ще гладуват заедно....
  • -1
    4
    Дора Петрова
    Необичащ и "динозаври"!
  • -2
    3
    Дора Петрова
    Изключително гъвкав правоверен ром, необичащ цигани, ДПС, и бенефициенти.
  • -2
    2
    Мнение
    Публична тайна, е че Алексей Петров беше една от руските матрьошки на прехода. И е много странно как така автомобил брендирана със символите на партия Възраждане беше заснета от тв камери в близост до местопрестъплението. Какво правите там Коце??? Ще оплаквате Трактора или ще докладвате на братушките, че мисията е успешна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари