Костадин Костадинов: Мутренското правителство на ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС ни върна в мутренските години

2
По думите му публична тайна е било, че Алексей Петров е бил свързан с ПП-ДБ
По думите му публична тайна е било, че Алексей Петров е бил свързан с ПП-ДБ Снимка: БТА

По думите му публична тайна е било, че Алексей Петров е бил свързан с ПП-ДБ

"Мутренското правителство на ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС ни върна в мутренските години. ... Това, което трябва да се случи, е това правителство да си ходи".

Това заяви пред БНР лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов във връзка с информацията, че Алексей Петров е застрелян в София.

Според него това е второ знаково убийство в рамките на няколко месеца:

"Прекалено странно е съвпадението с убийството на Красимир Каменов - Кър в Кейптаун, РЮА".

По думите му публична тайна е било, че Алексей Петров е бил свързан с ПП-ДБ.

Костадин Костадинов допусна "следващото нещо, което ще се случи, е да има политически убийства"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    До 11
    Само не си мисли,че като пишеш бързо,мислиш също бързо...
  • 0
    11
    до 10
    Да, определено твърде бързо пиша , а и ти губя времето. Не напъвай повече мозъчето си, ще си изправиш гънката. Благодаря за отделеното време, бъди здрава!:)
  • -1
    10
    до 9
    Намерѝ си ги в интернет, извън заблудата, докладите, интригата, цензурата и зомбирането! В прогресивните групи ги търсѝ!
  • 2
    9
    до 7
    Попитах от ЧИЕ, сиреч от управлението на кого, а не от КАКВО управление . Вината е моя, твърде бързо пиша и затова погрешно си ме разбрала. Та, сега пиша много бавно. Ще получа ли отговор на въпроса си, надявам се да смислен.
  • 3
    8
    Дора Петрова,
    от кое управление не сте обидена? Може би от това на банкянската мутра и топ селяндур, който впрочем пак е на власт- този път в коалиция с тези, които уж искаха до го изчегъркат. Абсолютно прав е в това, което казва в случая Костадинов. Долу горе същото казват и други политици като Слави Трифонов и Кирил Петков, само че полседният е част от управляващите и е меко казано нелепо да се правиш на невинен по този жалък начин, но това за него си е типично. Корнелия Нинова до момента мълчи, както обикновено. При протеста за паметника на съветската армия в София инициативата й беше отнета от Мая Манолова и Левицата, а сега пак я изпревариха с реакция. Но големият въпрос е защо българите мълчат и не излязат по улици и площади, за да прогонят това уродливо некомпетентно и престъпно правителство, в което Денков е параван, а мутрите като Бойко и Пеевски дърпат конците отзад.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари