Костадин Костадинов: Кабинетът на ПП-ДБ и ГЕРБ е предателски

4
Целта е да превърнат България във втора Украйна
Целта е да превърнат България във втора Украйна Снимка: Костадин Костадинов / Facebook

Целта е да превърнат България във втора Украйна

"Това е политическо правителство, не е експертен кабинет. Не е на КНСБ и "Подкрепа", не е на Светия синод, не е на браншовата организация на земеделците, това е кабинет на ПП, ДБ и ГЕРБ". Това коментира председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов по повод проектокабинета "Денков - Габриел".

"Това означава ли, че хората в партиите им не са експерти. Означава ли, че Асен Василев е експерт, а Кирил Петков не", попита Костадинов.

"Говоря за хора, които трябва да бъдат съдени за държавна измяна - тези хора в момента искат да спасяват България. Този кабинет е предателски и на практика ще унищожи България. Целта е да превърнат България във втора Украйна, тук да има гражданска война", категоричен бе лидерът на "Възраждане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    До 123
    Абе пич ти не работиш ли се,само глупости дрънкаш.За това не ти се получават нещата,все Русия ,долу Украйна.А дай нещо смислено вече.Втора Украйна.... малоумник си ти ,празноглавец и клавиатурен апаратчик.Вземи се в ръце,не сме 1944,от тогава минаха 75 години.
  • 0
    2
    daskal
    Абе направо да довършим делото на другарите Георги Димитров-Тарабата и Тодор Живков-Тато. Да станем 16-та република на СССР.
  • 1
    1
    123
    Прав е. Втора украйна ще ни направят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари