Костадин Костадинов: Няма разлика между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ

3
Народното събрание е труп и може да произведе само зомби кабинет
Народното събрание е труп и може да произведе само зомби кабинет Снимка: bTV

Народното събрание е труп и може да произведе само зомби кабинет

От „Продължаваме промяната“ два пъти ни каниха на среща и два пъти отказахме, защото няма смисъл. Това правителство очевидно няма да мине. Единственото, което могат да направят, за да помогнат на българския народ, е да върнат максимално бързо мандата.

Това коментира лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов, предаде bTV.

„Още миналата година ги посъветвахме да върнат мандата в момента, в който го вземат. Очевидно е, че и те ще искат да бавят процедурите. Това само удължава агонията на мъртво родения парламент, коментира още той.

„Няма разлика между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ. Те следват едни и същи политики, разликата е единствено в личностите“, каза Костадинов.

"Защо продължава цялата тази мерзка агония? Народното събрание е мъртво, то е труп и може да произведе само зомби кабинет. Всички вече говорят за новите избори, които ще са в края на март", посочи още лидерът на "Възраждане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    Аз
    Е, не може без дежурните "еврео - атлантически" форумни работници, и без дежурните им лозунги и заклинания...няма тема в която да не набъркат Путин, Русия, Украина....баси гнусните.
  • 8
    6
    мммм
    До 5: Ти ще ходиш ли да се биеш за Украйна ? Дари ли си заплатата ? Намали ли си парното ? Американска подлога
  • -12
    5
    До 2
    Айде бегай към Русия. Върви да се биеш за Путин . Не ни мисли и без такива като тебе ще оцелеем. Възраждане не са патриоти, а рубладжии, национални предатели, руски подлоги. Не празнуват нито един български празник, а само руските. Делят общи платени протестиращи с ДПС. Техните гласоподаватели са фейсбук жалки неграмотни промити мозъци. Фейсбук защото друго не четат нищо друго.
  • -10
    4
    До 2
    Добре е, че са само толкова малоумниците..
  • 7
    3
    мммм
    Пак им каза всичко тази сутрин Коцето. Единствената партия, която увеличи гласоподавателите си последните избори - даже ги удвои. И повече ще стават. Човекът е искрен и директен. И най-важното - за сега не отстъпва от това което говори преди изборите /за разлика от всички останали/
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари